Finn din neste Formel 1-reise

Er du en som er glad i fart og spenning og kjenner at adrenalinet øker i takt med lyden av forrykende motorkraft? Da vil en tur til en av verdens mange Formel 1-baner være noe for deg.

På denne siden kan du lese mer om et utvalg reisemål i Europa som tilbyr deg en eventyrlig Formel 1-opplevelse.

Circuit de Monaco

En ferie på den franske rivieraen, pluss sjansen til å se Formel 1-biler dundre forbi på veiene der monegaskere vanligvis ferdes i hverdagslivet? Det er virkelig så morsomt som det høres ut. Når løpet er over kan du i tillegg selv velge om du ønsker å gå banen selv.

Autodromo Nazionale Monza

Like nordøst for Italias motehovedstad, Milano, ligger en fartfylt og tradisjonsrik racerbane. Monza er en svært spesiell racerbane med store parkområder som omslutter banen. Banen har vært brukt til racing siden 1922, da den først stod ferdig.

Circuit de Spa

Den belgiske banen er en tradisjonsrik racerbane som er svært godt likt både plant publikum og sjåfører i Formel 1. Det har vært gjennomført offisielle løp her siden 1985 er er den lengste banen blant alle som er med. Circuit de Spa strekker seg godt over 7 km og er mest kjent for sine krappe og raske svinger.

Hudson Koelpin DDS