Yas Marina Circuit en opplevelse for livet

YAS Marina Circuit er en av verdens mest moderne Formel1 baner. Banen har en flott beliggenhet omtrent 30 minutter fra hovedstaden Abu Dhabi i de Forente Arabiske Emirater og en drøy time fra Dubai.

Nå har du muligheten til å oppleve Formel 1 på nært hold i en av verdens mest moderne byer. Som en stor bonus har du også muligheten til å selv sette deg bak rattet i en racerbil og kjøre i hjulsporene til Lewis Hamilton og Max Verstappen.

Formel 1

Formel 1 er verdens mest anerkjente motorsport. Opplev intensiteten, lyden og lukten av oktan ved å se Formel 1 live. Sesongen 2020-2021 var den mest spennende på lange tider, og alt ligger til rette for at neste sesong blir enda mer intens. 2022 blir året Hamilton er utfordrer og Max Verstappen må kjempe for å beholde tittelen verdens beste sjåfør. Les mer om F1-reiser her.

Yas Marina Circuit

YAS Marina er en topp moderne Formel 1 bane med alle fasiliteter. Hele anlegget er bygget på en kunstig øy og var stedet der 2021 sesongen ble avgjort. Dersom du ønsker, kan du oppgradere til VIP-lounge, og du kan også få en personlig omvisning. Utnytt muligheten til å selv kjøre på Formel 1-banen eller sitt på med en profesjonell sjåfør.

Hudson Koelpin DDS